Lägersommaren på Vettra 2017, REKORD + SUCCÉ = Sant!!!
Upphovsrätt: Våga va' dig själv
Inlägg
Lägersommaren på Vettra 2017, REKORD + SUCCÉ = Sant!!!
LYCKA, GLÄDJE & KÄRLEK!!! Nu är alla lägerdeltagare och ledare hemma igen efter en fantastisk sommar som pågått sedan den 16 juni till idag den 12 augusti i 6 händelserika läger. 214 deltagare från Tierp till Träslövsläge, Lomma, Herrljunga, Visby, Grebbestad ja faktiskt ända från Las Vegas...

Resan har varit händelserik, varierad med skratt och gråt, himmel och helvete precis som livet i stort. 4,5 regndagar resten en enda stor SOL.

Nu börjar vardagen igen, härligt för en del jobbigt för andra. Vågavadigsjälv!!!'s resa tuffar oförtrutet vidare genom att tända ljus istället för att förbanna mörkret. DU hänger väl med?!?

Stort TACK till lägerchefen Mika Päiväniemi och ledarTEAMET, föräldrar kuratorer, skolor, kommuner, samarbetspartners och alla ni andra som stödjer oss i vardagen i stort och i smått, NI ÄR UNDERBARA!!!

Slutet på lägerperiod 6 innebär startskottet på lägersommar 2018, vi siktar fortsatt högt, Vågava´digsjälv!!!- En lära för livet, ett sammanhang som gör bestående skillnad i ungdomars liv. Mer info kommer inom kort.

Kommentera
0 Kommentarer
loading...