F07 Kärrdal anmälda till tre cuper!
Inlägg
F07 Kärrdal anmälda till tre cuper!
Att åka iväg på turneringar och cuper är något av det roligaste tjejerna vet! Utöver matcherna och tävlingsresultaten så kommer ju allt det andra med - sova över, träffa andra lag, roliga sidoaktiviteter, mm mm. Därför har vi nu anmält laget till tre superroliga cuper: Boys & Girls Spring Cup i mitten av mars, Leksand Fair Play Sports Camp helgen innan midsommar samt anrika Aroscupen som går veckan efter midsommar. Vi tackar extra till vår sponsor Hemköp Sjöbergshallen som med sin generositet ser till vi kan hålla nere deltagaravgifterna per barn! Klicka på Bilderna ovan för mer detaljer och bra länkar till alla cuperna! Och glöm inte heller att klicka på månadens sponsorerbjudande från Hemköp! Glada fotbollshälsningar Ledarteamet Viktoria Jonny Lars och Anders

Boys & Girls Spring Cup som går av stapeln 15-17 mars, är en mycket populär försäsongsturnering som varje år gästas av omkring 150 lag. Samtliga matcher spelas på konstgräs och planerna på Djursholms IP är eluppvärmda vilket säkerställer spel och ett bra underlag!

https://bgspring.cups.nu/
 

Fair Play Match Camp, 14-16 juni, har alla förutsättningar för att bli galet roligt! Arrangörens motto är att kombinera fotboll och äventyr. Utöver 4 bra fotbollsmatcher ingår bl a även fritt inträde till Leksand Sommarland. 

Det finns även framtaget specialpriser för medföljande familjer. Läs mer här:

https://www.leksandsportscamp.se/fairplaycamp/

Och spana in hur kul man kan ha det på Sommarlandet i denna video:

https://youtu.be/3lSphWq27SI

Arocupen, 27-30 juni, är en anrik internationell pojk- och flickturnering. Samtidigt som ArosCupen spelas är det Cityfestival i Västerås. Det innebär att det förutom allt fotbollsspelande finns massor och göra vid sidan av matcherna för både spelare, ledare, föräldrar och syskon.

Alla detaljer har ni här:

http://www.aroscupen.se/

Det ryktas även om att tjejerna får chans att utmana SkillTwins på lite dribbelövningar!

https://skilltwins.com/

Kommentera
0 Kommentarer
loading...