Lidingöloppet
Upphovsrätt: Csaba Nagy
bild

Lidingöloppet, ett terränglopp som ingår I Svenska klassikern och har hållits sedan mitten av sextiotalet hölls under dagarna tre helgen 27-29 september. Under årens lopp har antalet tävlingsgrenar utökats och spänner över distanser från cirka 2 krm upp till fulldistans på
30 250 meter. Bland helgens deltagare så fanns cirka 10 löpare från Bålsta IK. Under lördagen var fyra stycken deltagare med i det stora Lidingöloppet och sprang. Senare under söndagen startade ett gäng unga tjejer i Lilla Lidingö loppet över 1,7 km. Här lyckades syskonen Kjöraas riktigt bra. Moa Kjöraas som startade i F 10 sprang in på en tredjeplats i konkurrens av över 200 löpare. Lillasyster Meja kom in som fyra i F7 klassen vilken var i princip lika stor.